Zaštita privatnosti i osobnih podataka Papuk Artis (u daljnjem tekstu Solver edukacije) vodi brigu o zaštiti Vaše privatnosti sukladno pozitivnim zakonskim propisima.

Osobne podatke koje ostavljate kako biste nas kontaktirali ili se raspitali o proizvodu koristimo u najboljoj namjeri i za svrhu za koju ste svoje podatke ostavili. Privatne podatke koje ostavljate kako biste ostvarili kontakt s nama te se raspitali o nama Solver edukacije ne dijeli s trećim stranama.

Tehnički podaci

Na našim stranicama koristimo Googleov alat za analizu prometa i statističku analizu navika posjetitelja kako bismo mogli isporučiti što kvalitetniji sadržaj za naše posjetitelje. Pri tome se mogu prikupljati tehnički podaci poput tipa uređaja koji koristite i operativnog sustava, lokacije IP adrese s koje pristupate stranicama, preglednika i sličnih podataka. Takve podaci prosljeđuju se trećoj strani – Google Inc. te Vas molimo da pogledate njihova pravila privatnosti za više informacija.

Pravila privatnosti

Google Inc. dostupna su na adresi: http://www.google.com/analytics/terms/gb.html

Poveznice prema trećim stranama

Na našim stranicama također koristimo i poveznice prema trećim stranama, uglavnom društvenim mrežama, i prije pristupanja stranicama preko poveznica molimo Vas da provjerite njihova pravila privatnosti. Solver edukacije ne mogu biti ni na koji način odgovorne za postupanje trećih strana Vašim podacima.